Ella production gör det som känns svårt att bli lätt!

En modern och användarvänlig hemsida ger ett proffsigt intryck samt gör det enkelt för potentiella kunder att kontakta er. Jag hjälper er att bygga en helt ny hemsida eller uppdatera er befintliga. Min plikt är att göra det så enkelt som möjligt för er!

Ella production kan även hjälpa er med sociala medier och grafisk design.
Läs mer om alla tjänster nedan:

Webbdesign

Ella production bygger er hemsida utifrån era önskemål. Jag hjälper er att få en modern och smart hemsida som imponerar på era besökare. Jag erbjuder även förvaltning av hemsidor som kan innebära allt från små uppdateringar till större utveckling av er hemsida.

För att bygga nya hemsidor använder jag den svenska plattformen Snowfire
Vid större projekt arbetar jag med ett team av duktiga frilansare. 

Digital design 

  • Content till digital marknadsföring
  • Grafisk profil; färg, form, fonts
  • Enklare logotyp

Sociala medier

Om ni varken har tid eller kunskap att förvalta era sociala medier, låt mig sköta det åt er! Dra mer trafik till era kanaler genom att uppdatera dessa frekvent.

  • Instagram, Facebook, LinkedIn
  • Informativa och inspirerande inlägg
  • Inlägg som följer företagets grafiska profil
  • Bild och text som engagerar

Steg för steg att bygga hemsida med ella production


1. Uppstartsmöte

Vi ses via videolänk eller över en kaffe på ett förutsättningslöst möte. Ni berättar vad ni behöver hjälp med och vi bollar idéer med varandra.

2. Första utkast

Jag tar fram ett första utkast som presenteras vid ett nytt möte. Ni ger feedback och tillsammans tar vi fram eventuella förbättringar.

3. Lansering ☆

Hemsidan är klar och vi lanserar den! Jag går igenom hur ni använder er hemsida. Ni kan välja att sköta uppdateringar själva eller lämna över det till mig.